A fiatal nők fejében számos sztereotípia él, mivel a feminizmus hatására is sokunkban megjelenik egyfajta bizonyítási vágy. Szeretnénk, ha azt gondolnák az emberek, hogy vagyunk mi legalább olyan jók, mint a férfiak, és ezért nem riadunk vissza semmilyen kihívástól. Ha kell, két végén égetjük a gyertyát, és főzés helyett gyorskaját eszünk két műszak között. Ez nekem sokáig be is vált, nagyon szépen haladtam előre a ranglétrán. Pedig sokan mondták, hogy ezt csak addig tudom majd csinálni, amíg valamilyen komoly betegség lassításra nem kényszerít majd.

Szerencsére nem így lett, hanem a terhességem kiderülése volt az, ami arra késztetett, hogy gondoljam át az eddigi életvitelemet. Utólag kiderült, hogy nagyon szerencsés vagyok, mert rengetegen pont a túlzott stressz miatt kerülnek kórházba, amikor már késő. Nekem viszont volt lehetőségem még időben változtatni az életvitelemen, ebben pedig nagyban segítettek a Prevenció Patika termékei.

A Prevenció Patika webáruházát a világhálót böngészve találtam meg, mivel szerettem volna megtudni, hogy milyen terhesvitaminok kaphatóak vény nélkül a piacon. Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy a prevenciopatika.hu-n nem csupán megnézhetem ezeket a termékeket leírással együtt, de meg is tudom vásárolni a nekem tetszőt mindössze néhány kattintással! Ezután otthonomban várhatom a csomag átvételét, aminek garantáltan nem fog felmenni az ára, míg megérkezik vele a futár, vagy a csomagautomatába is kérhetem, ha azokban a napokban épp nem tudok egész nap itthon lenni.

Ráadásul a prevenciopatika.hu böngészése otthonról nem túl megterhelő, ezért megtehetjük, hogy szabadidőnkben mindig megnézünk egy-egy akciót vagy terméket, és ha kedvet kapunk hozzá, ki is próbáljuk. A boltban mindig siet az ember, a patikában pedig pláne, ezért hajlamosabbak vagyunk a már bevált termékeket lekapni a polcról. Pedig testünk igényei a kor előrehaladtával is változnak – a terhesség szakaszaival pedig pláne, ezért nem árt néha újabb gyógyászati termékekkel támogatnunk azt.

Ami nekem először eszembe jutott – a babakellékek mellett, mert a prevenciopatika.hu-n azokból is találni bőven, de ez még egy kicsit messze van –, az az, hogy a terhessége során több ismerősöm is tapasztalt gyomorpanaszokat, ezért felhívtam az orvosomat, és megkérdeztem, hogy ő ezekre mit ajánlana. Valami furcsa latin nevű hatóanyagot mondott, amit felírtam, de féltem, hogy így nem fogom megtalálni ezt a gyógyszert a prevenciopatika.hu kínálatában. Szerencsére tévedtem, mert náluk még erre is rá tudtam keresni! Benne volt ez a hatóanyag is egy listában az oldalsó menüben, tehát nekem csak be kellett pipálnom, és már rakhattam is a kosaramba a kiválasztott terméket!

Az orvosom sima vitaminok szedését is javasolta, ezeknek pedig külön kategóriát csinált a prevenciopatika.hu oldal. Itt pedig az összeset megtaláltam, amit említett nekem korábban, ezért végül mindent sikerült megrendelnem, amire szükségem volt. Ehhez pedig még csak el sem kellett hagynom a házat, és nem is kellett bemennem egy nem online patikába, ahol mégiscsak nagyobb a fertőzésveszély – mert sokan nem tudják, hogy nem kell megfázva odamenni, ha még időben megrendelünk minden nélkülözhetetlen gyógyászati segédeszközt a prevenciopatika.hu-ról otthonunkba.

Én minden esetre gyakran fogom ezt megtenni, mert úgy érzem, az elmúlt időszakban nem tettem eleget az egészségemért, és ennek most változnia kell. Itt pedig mindent megtalálok, ami ebben a segítségemre lehet!

Leave a Comment