Amikor gyermeket kezd nevelni az ember, de akadnak az életében olyan mozzanatok, amikor tudja, nem fog ráérni és órákra magára kell hagynia élete szeme fényét, akkor a szülőt kezdetben mindig eltölti az aggódás. És talán egyeseket a szorongás is. Az első, szülő nélkül töltött időszakok mindig kardinálisak egy gyermek életében.

Nagyon sok ember köszön be ilyenkor egy család életébe potenciálisan, akik hozzá próbálnak járulni a nevelés folyamatához. Ott van mondjuk a bébiszitter. Nekünk azonban mégsem ez volt a legijesztőbb pillanat a Máté születése utáni időszakban.

A budapesti gázszerelés csodákra képes – erre döbbentem rá. Egyszer ugyanis tönkrement a fűtésrendszerünket üzemeltető gázkészülék a legnagyobb hidegben – én ekkor ijedtem meg valaha a legjobban. Most mi lesz?? – de a vizgazfuteszerelo24.hu oldal szakemberei könnyebben megoldották a gondunkat, mint az várható, vagy számomra akár elképzelhető volt. Amikor nagy a baj (és ha pár éves kisgyermek van otthon és gond van valamilyen gázkészülékkel akkor bizony nagy a baj), olyankor 1 órán belül is jöhetnek segíteni. Legalábbis ők, az említett netes oldal szakembercsapata. Én csak begépeltem a keresőbe, hogy Budapest gázszerelés és elmondani nem tudom, hogy micsoda megkönnyebbülés tört rám hamarosan…

Én azt a megoldást választottam, hogy rögvest felhívom őket és amikor közölték, hogy jönnek ahogy tudnak, belém hirtelen visszatért az élet, ami az ijedtségtől épp kiszállt belőlem. Azért van a 0-24-es szolgálatuk, és az 1 órán belüli esetleges kiszállás ígérete, hogy még nagyobb baj tényleg ne legyen! Azt pedig azért írtam, hogy a telefonos megoldás lett nálam a nyerő, mert kínálnak többféle megoldást is. A neten is lehet bejelentést tenni például.

Olvastam még náluk továbbá – sok olvasnivalójuk van, de a főoldal azért gyorsan átfutható –, hogy miként építettek ők olyan rendszert, melyben többféle szerelőtípus esetén is mindig nagy szakértelemmel bíró, felkészült ember lehet a segítségünkre. Mert azt a nevük is mutatja, mennyire számos területen feltalálják magukat!

Írnak még mindenféle egyéb megnyugtató dolgot is: hogy garanciálisak, hogy számláikat elfogadja a biztosító, hogy legyen szó „Budapest gázszerelés” témakörén belül a gázvezetékekről, a gázkészülékekről, vagy a vizes megoldással kiegészített fűtésrendszerekről, ők egy kalap alatt mindennel foglalkoznak. A fürdőszobától a nappaliig, a konyhától a kerti csapokig és a csatornáig mindent megjavítanak és ezért komoly hála nekik.

Tényleg rám hozta a frászt az adott szituáció, de náluk úgy kapcsolódik össze számos terület a szaktudásban, valamint a gyorsaság az alapossággal, hogy máig emelgetem tényleg, mekkora szerencsém volt a megtalálásukkal. Tényleg az van, hogy gyorsan jöttek, de már a telefonban is mindent levágtak, mi lehet a baj, amikor leírtam nekik a problémát. Aztán a helyszínen is „otthonosan” mozogtak. Gyorsan járt a kezük, nem csináltak felfordulást, még csak nem is járt nagy zajjal a munka, és az általuk megjavított egyébként nagyon komplex fűtési szisztéma nálunk azóta is hibátlanul üzemel. Ez ám a munkamorál, a szervezettség és a gyorsaság – mesélem mindenkinek. Mert imádom ezt a sztorit! Amikor gyermeked lesz, minden megváltozik: felerősödnek az érzések, minden hétköznapi történet nagyobb jelentőséggel bír majd, mert érzed, hogy meghatározóbb fontosságú az összes. Ami másnak csak egy gázszerelés, a téli fagyban egy kisgyermekes családnak kész kálvária, és nagyon hálásak tudnak lenni annak, aki megmenti őket. Én tényleg nagyon hálás vagyok!

Leave a Comment